Boiliesuri intarite Select Baits

Data: 01 iunie 2018 0 comentarii

Select_Baits_Boiliesuri_de_carlig_1

Select Baits anunta aparitia unei game de boiliesuri de carlig intarite. Boiliesurile de carlig intarite au devenit un produs complementar frecvent intalnit in oferta firmelor de nada si sunt foarte apreciate de pescari datorita avantajelor pe care le ofera. Sunt concepute sa reziste mai bine pe firul de par si sunt utile mai ales in cazul in care boiliesurile folosite ca nada sunt relativ moi, pentru a fi cat mai atragatoare, sau pentru a combate speciile deranjante - albitura, somn pitic sau raci. Select Baits precizeaza ca boiliesurile de carlig intarite pe care le produce rezista in montura pana la 72 de ore. Gama actuala de boiliesuri de carlig intarite se adauga gamei de boiliesuri de carlig critic echilibrate, cu granule de pluta, pe care Select Baits a lansat-o pe piata in urma cu sapte ani, la deschiderea firmei.

Rezistenta in montura nu este singurul aspect urmarit de Select Baits in cazul boiliesurilor de carlig intarite. Un alt aspect este introducerea in reteta a unor aditivi de mare atractie. Boiliesurile sunt rulate pe mixurile Select Baits consacrate si au fost customizate cu o serie de atractanti puternici: faina de peste predigerata, extract de GLM, pudra de belachan, palatant Addarome Squid, pudra de ficat, extracte de drojdie si stimulatori de apetit ca MSG si DMPT. Aditivii sunt adaugati sub forma unei glazuri ca o pudra, care adera la boilies si reprezinta primul element de atractie pentru peste atunci cand boiliesul de carlig ajunge in apa. Procesul de fabricatie urmareste ca glazura sa nu se spele imediat la contactul cu apa, iar atractantii sa fie eliberati treptat.

Select_Baits_Boiliesuri_de_carlig_2

Boiliesurile de carlig intarite Select Baits sunt disponibile in sase variante, pentru fiecare dintre mixurile premium produse de Select Baits: Belachan, Meat & Fish, Hot Fish, Super Squid, Liver Spice, Bio-Krill. Boiliesurile pot fi comandate direct de la Select Baits sau prin intermediul Big Fish.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma