Addarome Squid

Data: 04 mai 2017 0 comentarii

Addarome_Squid_1

Gama de ingrediente Sticky Baits distribuita in Romania de Doctor Fishing s-a imbogatit recent cu un un aditiv special: Addarome Squid. Este un stimulator de apetit folosit in acvacultura la cresterea unor specii de pesti si de crustacee, si a carui eficienta a fost documentata prin studii stiintifice. Addarome Squid se prezinta sub forma de pudra fina, de culoare alba, contine aminoacizi, acizi organici, esteri, uleiuri esentiale si alti atractanti. Are un gust dulce, fiind formulat pe o baza de Thaumatin (Thaumatinul este un indulcitor natural de mare intensitate, utilizat pe scara larga in industria boiliesurilor).

Ca si in cazul altor ingrediente, Sticky Baits comercializeaza produsului sub numele sau original. Addarome Squid a fost introdus de multi ani in domeniul boiliesurilor si vandut de diverse firme de nada sub nume cum ar fi "extract concentrat de sepie", nume care nu numai ca ascund identitatea reala a produsului (din motive usor de inteles), dar pot da chiar o impresie gresita despre produs. Addarome Squid nu este un extract natural de sepie, este un extract palatant cu aroma de sepie, care se foloseste in doze mici, pus in partea lichida.

Addarome_Squid_2

Conform studiilor facute asupra folosirii produsului in acvacultura, eficienta lui este certa, cu conditia respectarii dozajului. Daca in cazul extractelor naturale pe care le cunoastem (cum ar fi extractele de ficat sau de GLM) se pot folosi doze mari, aproape nelimitate, in boilies, dozajul recomandat de Sticky Baits la Addarome Squid este de 1-3g pe kilogramul de mix. Se pot folosi doze mai mari in cazul pop-up-urilor de atractie. Sticky Baits include Addarome Squid in reteta noilor pop-up-uri Signature Squid, care vor fi disponbile si in Romania in viitorul apropiat.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma