RECENZII
 • Trakker Armo

  Vlad Pavlovici

  Trakker Armo

  Putine corturi sunt privite cu atata simpatie ca Trakker Armo. In Anglia, mai are putin si devine obiect de cult pentru pescarii de crap. Design inovator, constructie solida, simplitate de folosire, material Aquatexx. Aflati mai multe din recenzia lui Vlad Pavlovici.

  Mai mult >>
 • Select Baits Meat & Fish

  Vlad Pavlovici

  Select Baits Meat & Fish

  Pe o piata dominata de boiliesurile cu arome de squid, Meat & Fish ocupa un loc foarte onorabil, cu capturi numeroase si deloc mici pe ape din toata tara, in concursuri si in afara lor. Vlad Pavlovici discuta boiliesurile Meat & Fish. 

  Mai mult >>
 • Fox Euro Swinger

  Vlad Pavlovici

  Fox Euro Swinger

  Printre pescarii din Europa continentala, Fox Euro Swinger este unul dintre cele mai apreciate dispozitive de semnalizare a trasaturii. E robust, fiabil si se poate folosi in toate stilurile de pescuit, de la mica distanta la orizont. 

  Mai mult >>
 • Fox Sky Pod

  Vlad Pavlovici

  Fox Sky Pod

  Asociat mai ales cu lacuri de mare anvergura, dar la fel de practic si pe ape mici, Fox Sky Pod este un rod-pod care s-a bucurat de un enorm succes la public si continua sa fie produs la zece ani de la aparitie. Vlad Pavlovici e un adept convins. 

  Mai mult >>
 • Century Focal System

  Vlad Pavlovici

  Century Focal System

  Daca era fabricata de Carlsberg, Focal System ar fi fost "probably the best carp rod in the world". Probabil cea mai buna lanseta de crap din lume. Adevarul este ca nici in versiunea fabricata de Century nu e departe de asta.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish