RECENZII
 • Select Hook-Baits

  Vlad Pavlovici

  Select Hook-Baits

  Boiliesurile critic echilibrate de la Select Baits, rulate pe mix de boilies cu granule de pluta, sunt o formula de succes pentru peste mare, dar pot fi adaptate si la pescuitul de viteza, prin aditivarea suplimentara cu arome, indulcitori sau dipuri. 

  Mai mult >>
 • Shimano Tribal XS1

  Vlad Pavlovici

  Shimano Tribal XS1

  Shimano Tribal XS1 Intensity e o lanseta de distanta cu o constructie solida si un finisaj elegant. Echipata modern, are o actiune complexa, care se adapteaza la orice solicitare. Dupa teste care au durat 30 de zile, Vlad Pavlovici e impresionat de performanta lansetei.

  Mai mult >>
 • Partiblend

  Vlad Pavlovici

  Partiblend

  Partiblend e cea mai buna nada pe care probabil ca inca n-ati folosit-o si e printre putinele la care notiunea de "atractie instantanee" chiar are sens. Greu de inteles cum a putut sa treaca neobservat un produs atat de ieftin, dar atat de eficient!

  Mai mult >>
 • Thaumatin-B

  Vlad Pavlovici

  Thaumatin-B

  Thaumatin-B de la Essential Baits este unul dintre cei mai buni indulcitori de pe piata nadelor. Natural, intens, proteic, solubil si rezistent la fierbere, este ideal ca aditiv de gust si este recomandat pentru seminte si pentru boiliesuri. 

  Mai mult >>
 • Trakker NXG

  Vlad Pavlovici

  Trakker NXG

  Ca design, functionalitate si rezistenta in timp, gama de bagajerie Trakker NXG e printre cele mai bune si mai elegante dintre toate gamele de bagajerie disponibile in acest moment, de la orice firma. Vlad Pavlovici a testat-o in ultimii ani si o recomanda.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish