RECENZII
 • Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Vlad Pavlovici

  Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Mulinete sub lupa: noul model Shimano Big Baitrunner CI4+ XTR-A LC fata in fata cu celebrul model clasic Big Baitrunner Long Cast. Materiale, constructie, angrenaje. Concluzii dupa 180 de zile de folosire intensa.

  Mai mult >>
 • Nash Double Top Mk3

  Vlad Pavlovici

  Nash Double Top Mk3

  Nash Double Top Extreme este unul dintre actorii principali in domeniul corturilor premium. Lansat in 2006 si ajuns acum la a treia generatie, a fost intotdeauna un cort renumit pentru calitate.

  Mai mult >>
 • Campmor Safari Bow

  Vlad Pavlovici

  Campmor Safari Bow

  Corturile Safari produse de Campmoor Outdoor au capatat o reputatie fara egal pentru confort - mai ales in sezonul cald, datorita sistemului de aerisire cu ferestre mari - si rezistenta la uzura. Sunt corturile ideale pentru partide lungi.

  Mai mult >>
 • Shimano Big Baitrunner CI4

  Vlad Pavlovici

  Shimano Big Baitrunner CI4

  Shimano Big Baitrunner Long Cast XTR-RA CI4 este cel mai avansat model de BBLC produs vreodata. Pescarii nostalgici dupa modelul clasic si legendar de BBLC vor gasi in aceasta mulineta un produs superior, cu rulaj fluid si angrenaje foarte solide. 

  Mai mult >>
 • Trakker Puffa

  Vlad Pavlovici

  Trakker Puffa

  Trakker Puffa este o jacheta de vreme rece, umpluta cu puf, extrem de usoara si cu o eficienta termica excelenta. Materialul exterior al jachetei este Pertex Quantum, material respirabil, cu o textura foarte placuta.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish