RECENZII
 • Shimano Ultegra XTD

  Vlad Pavlovici

  Shimano Ultegra XTD

  Noua mulineta Shimano Ultegra 14000 XTD este acum disponibila pe piata din Romania. Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei, ilustrata cu imagini in premiera ale angrenajelor.

  Mai mult >>
 • Shimano Speedcast XT-B

  Vlad Pavlovici

  Shimano Speedcast XT-B

  Mugurel Adascalitei desface pentru CarpOnline noua mulineta de crap Shimano Speedcast XT-B 14000 si o analizeaza la nivel de specificatii, materiale, constructie si angrenaje. 

  Mai mult >>
 • Big Baitrunner XT-A LC

  Vlad Pavlovici

  Big Baitrunner XT-A LC

  Shimano i-a trasat noului model Big Baitrunner XT-A LC misiunea dificila, dar nu imposibila de a inlocui o legenda: vechiul BBLC. Ce sanse are sa reuseasca? La nivel de materiale, constructie si angrenaje, foarte mari.

  Mai mult >>
 • Shimano Ultegra XTC

  Vlad Pavlovici

  Shimano Ultegra XTC

  Ultegra XTC este una dintre cele mai populare si mai bine vandute mulinete de crap Shimano. Design nou, aspect atragator, greutate redusa, specificatii solide. O analiza detaliata a constructiei si angrenajelor mulinetei.

  Mai mult >>
 • Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Vlad Pavlovici

  Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Mulinete sub lupa: noul model Shimano Big Baitrunner CI4+ XTR-A LC fata in fata cu celebrul model clasic Big Baitrunner Long Cast. Materiale, constructie, angrenaje. Concluzii dupa 180 de zile de folosire intensa.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish