LACURI
 • Sanpaul

  CarpOnline

  Sanpaul

  Deschis in 2013, lacul de crap mare de la Sanpul si-a facut rapid o reputatie pentru crapi mari, peisaje spectaculoade si atmosfera foarte civilizata. O prezentare detaliata facuta de Alin Pitters, pescar cu experienta si foarte bun cunoscator al lacului.

  Mai mult >>
 • Sarulesti

  CarpOnline

  Sarulesti

  Cu istoria sa iesita din comun si galeria sa de capturi formidabile, niciun lac din Romania nu e mai fascinant pentru pescarii de crap decat Sarulesti. E un teatru al visurilor crapiste, pe care Paul Aparaschivei a ajuns sa-l cunoasca la nivel de obsesie.

  Mai mult >>
 • Varlaam

  Vlad Pavlovici

  Varlaam

  La 25km de Bucuresti, Vlad Pavlovici descopera un lac fabulos, cu crapi capitali, ape limpezi, traversate de lebede, si cu peisaje picturale, decupate dintr-un parc englezesc. Numele acestui lac complet surprinzator - Varlaam.

  Mai mult >>
 • Sisterea

  CarpOnline

  Sisterea

  Avand mai multe exemplare de crap care depasesc pragul magic (si greu de atins) de 20kg si o suprafata de numai 15ha, Sisterea e o destinatie foarte tentanta pentru amatorii de crapi mari, dar nu e nici pe departe un lac usor. 

  Mai mult >>
 • Teiu

  Vlad Pavlovici

  Teiu

  La 35km de Pitesti, asezat intre lanuri de cereale, Teiu e un carpodrom pictural si cochet, care poate oferi trasaturi de ciortan pe banda rulanta, dar care contine si destule exemplare de doua cifre, pe care merita sa le cauti. 

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish