Trofee Select Baits

Data: 23 decembrie 2017 0 comentarii

Pagina2 din 2

PROIECTE DE VIITOR

 

CarpOnline: Care sunt boiliesurile care au dat cel mai bun randament?

Marian Oprea: Majoritatea capturilor din 2017 au fost trecute in contul boiliesurilor proaspat rulate: Meat & Fish, Belachan si Hot Fish. Sezon dupa sezon, Meat & Fish, Belachan si Hot Fish sunt in topul preferintelor clientilor nostri. Sunt boiliesurile cu care am deschis Select Baits in urma cu sapte ani si continua sa fie produsele noastre cu cel mai mare succes.

Select_Baits_2017_3

Legat de asta, suntem intrebati deseori cand si daca vom scoate un boilies nou. De ce am face-o? Cand ceva functioneaza, pentru ce motiv ai vrea sa il schimbi? In cazul nadelor, increderea pescarilor este greu de castigat si, daca vrei sa poti argumenta cat mai bine calitatea produselor tale, conteaza foarte mult sa poti prezenta o galerie de capturi care se intinde pe mai multe sezoane. Faptul ca boiliesurile dau rezultate an de an pe atatea lacuri le asigura credibilitatea de care au nevoie. Ca pescar, in general prefer un boilies cu palmares in locul unuia nou. In cazul echipamentelor, unde avansul tehnologic poate aduce imbunatatiri semnificative de la un sezon la altul, noutatile merita investitia. Situatia este diferita la nade. Un boilies care a ramas in atentia publicului cu anii indica faptul isi merita locul intr-o piata extrema de competitiva. 

Select_Baits_2017_2

CarpOnline: Ce proiecte are Select Baits pentru 2018?

Marian Oprea: Ne propunem sa consolidam si sa crestem imaginea pe care Select Baits o are in randul pescarilor de crap. Pentru asta avem un plan bine stabilit. La inceputul anului 2018, Select Baits pregateste mai multe suprize pescarilor de crap. Speram ca acestea sa fie bine primite si sa satisfaca pretentiile clientilor nostri. Ca strategie de promovare, transparenta, comunicarea cu clientii si calitatea produselor au fost cea mai buna reclama pentru Select Baits in toti acesti ani. Feedback-ul pozitiv primit de la pescari ne-a convins ca exista loc in Romania pentru o promovare corecta si sanatoasa. Avem o carte de vizita cu sute de capturi mari, multe dintre ele fiind prezentate pe site-ul nostru. Nu in ultimul rand, avem o echipa de consultanti cu experienta, dar si pescari care sunt inscrisi in programul nostru de "field-testing". Fiecare are rolul lui si ajuta imaginea de care se bucura brandul nostru. Pentru acest lucru, le suntem recunoscatori si ne bucuram sa ii avem alaturi.

 

Pagina2 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish