Trofee Select Baits

Data: 23 decembrie 2017 0 comentarii

Pagina1 din 2

BILANTUL SEZONULUI 2017

 

Select Baits a inregistrat in 2017 o serie de capturi impresionante pe lacurile din tara si din strainatate, culminand cu un exemplar de peste 43kg, nou record al Croatiei. La final de sezon, i-am adresat cateva intrebari pe aceasta tema proprietarul firmei, Marian Oprea.

Select_Baits_2017_1

CarpOnline: Marian, cum a fost sezonul 2017 pentru Select Baits?

Marian Oprea: Select Baits este un brand care si-a consolidat numele si reputatia pe piata producatorilor de nade din Romania pe parcursul celor sapte ani care au trecut de la infiintare si pana in prezent. Pentru o firma de nada, testul timpului este cel mai elocvent. In tot acest timp, paleta noastra de produse destinate pescuitului la crap a crescut mereu. Ma refer aici atat la nade, adica boiliesuri gata facute, mixuri, arome, pop-up-uri, lichide nutritive, seminte preparate, pasturi sau pelete, dar si la echipamente cum ar fi lansete, mincioguri si bastoane de nadire. Cred ca produsele Select Baits au ajuns la un nivel la care pot satisface toate cerintele pescarilor.

CarpOnline: Cum apreciezi "recolta" de crapi mari in acest an?

Marian Oprea: Cei care au avut incredere in produsele noastre au prins crapi mari si foarte mari. Unii dintre ei si-au doborat recordurile inca de la primele partide. Cel mai bun exemplu este bilantul anului 2017: 18 crapi de peste 25kg, trei crapi de peste 30kg si un crap de peste 40 de kg. Plus multe alte capturi de peste 20kg. In aprilie, Robert Rozsdas, unul dintre cei mai vechi consultanti Select Baits, a reusit sa isi doboare recordul personal cu un crap de 30,2kg, prins la Zajarki, in Croatia. Folosind produsele Select Baits, Robert si-a facut un obicei in a-si dobori recordul an de an. Suntem cu totii curiosi ce ii va rezerva anul viitor.

Select_Baits_2017_4

In mai, Augustin Barac a prins un exemplar de 43,075kg la Zajarki, in Croatia, si a stabilit un nou record al Croatiei. Este cel mai mare crap prins vreodata de un pescar roman si suntem mandri ca este un consultant Select Baits. Tot in mai, la Pelagicevo, in Bosnia, un alt consultant Select Baits, Madalin Barnea, isi dobora recordul personal cu un crap oglinda de 32kg, intr-o partida memorabila, cu multe capturi mari. Madalin s-a intors la Pelagicevo in noiembrie, cand a reusit sa-si doboare din nou recordul personal cu un alt crap 32,5kg. 

 

Pagina1 din 2
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish