CC Moore in Romania

Data: 03 iunie 2014 0 comentarii

DEZVOLTAREA FIRMEI IN ROMANIA

 

CC Moore si-a facut aparitia discret pe piata nadelor, la sfarsitul anilor 90. Vindea produse de calitate foarte buna, la preturi surprinzator de mici. Vindea direct catre public, nu facea distributie, nu investea in imagine. Avea ambalaje simple si ieftine, care sa nu ridice pretul produselor, nu avea un site sofisticat, nu avea echipe mari de consultanti, nu avea multa reclama. Cu aceasta strategie bazata pe calitate a intrat si pe piata din Romania. Din momentul in care s-a scuturat de discretie, CC Moore s-a transformat intr-una dintre cele mai mari firme de nada europene! La opt ani de la debutul firmei pe piata din Romania, CarpOnline a stat de vorba cu Ian Moore, proprietar si director general al firmei, despre realizarile CC Moore si despre proiectele de viitor.

CCM_in_Romania_9

CarpOnline: Cum s-a dezvoltat CC Moore pe piata din Romania, in cei opt ani de activitate, si cum ti se pare piata din Romania la ora actuala?

Ian Moore: Au fost opt ani plini pentru CC Moore si am reusit sa construim o relatie solida si importanta cu distribuitorul nostru de aici: Big Fish. Cat de importanta e aceasta relatie se vede si din faptul ca Big Fish ne considera cea mai importanta firma de nada pe care o distribuie - lucru de care suntem foate mandri.

CCM_in_Romania_2

Piata din Romania s-a dezvoltat de la un an la altul. Ca si pe alte piete europene, din motive care tin de criza economica mondiala, au existat probleme financiare grave, dar lucrurile par se se indrepte si asta se simte si in industria comertului cu articole de pescuit. Anii care urmeaza ar trebui sa ofere oportunitati tot mai mari pentru pescarii romani. E limpede pentru noi ca, pe sectorul nadelor de crap, piata din Romania e foarte competitiva, dar in acelasi timp e foarte atragatoare. Din punctul nostru de vedere, e interesanta pentru ca e deja o piata suficient de matura si are un numar mare de pescari informati si cu experienta. Ceea ce se traduce printr-un numar mare de pescari care cauta lucruri de calitate si apreciaza produsele CC Moore.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma