INTERVIURI
 • Monturi pentru distanta

  CarpOnline

  Monturi pentru distanta

  Pescuitul la distante extreme este un subiect pe care Cristian Mihalcea - cel mai cunoscut si apreciat pescar roman in materie de casting - il cunoaste foarte bine. CarpOnline i-a solicitat un interviu pe tema monturilor pentru distanta.

  Mai mult >>
 • Lansete in teste

  CarpOnline

  Lansete in teste

  Testarea lansetelor noi este un subiect de interes pentru multi pescari. Cristian Mihalcea este implicat in testarea lansetelor Shimano pentru piata din Romania si explica modul sau de lucru si aspectele cele mai importante pe care le urmareste.

  Mai mult >>
 • Trofee Select Baits

  CarpOnline

  Trofee Select Baits

  Interviu cu Marian Oprea, proprietarul Select Baits, despre capturile impresionante inregistrate de Select Baits in 2017, in tara si in strainatate, culminand cu un exemplar de peste 43,075kg prins la Zajarki, nou record al Croatiei. 

  Mai mult >>
 • Interviu cu Cristian Pinzaru

  Vlad Pavlovici

  Interviu cu Cristian Pinzaru

  Cristian Pinzaru e un pescar caruia lacul Varlaam, unde petrece 40-50 de zile pe sezon, i-a devenit in ultimii ani o a doua casa. Confruntarea cu lacul l-a facut sa evolueze ca pescar, iar in final, a ajuns si la trofeele asteptate.

  Mai mult >>
 • Aventura la Pelagicevo

  CarpOnline

  Aventura la Pelagicevo

  Un interviu cu Madalin Barnea despre pescuitul la Pelagicevo, celebrul lac din Bosnia cu capturi capitale. Alegerea locului de pescuit, nade si strategii de nadire, intamplari memorabile si crapi care te lasa fara cuvinte.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish