CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Carligele owner si sasame
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=3477
Pagina 1 din 1

Autor:  Cr7 [ Joi Feb 01, 2018 12:47 pm ]
Subiectul mesajului:  Carligele owner si sasame

Buna ziua, dragi pescari! Se apropie cu repeziciune sezonul de pescuit la crap si toti ne gandim ce monturi, ce fire, ce carlige, ce momeli etc sa folosim in urmatorul sezon. Mereu am avut o problema in ceea ce peiveste alegerea carligelor. De curand un prieten pescar mi-a recomandat cu multa incredere carligele de la owner si sasame. El spune ca sunt niste carlige senzationale. Voi ce parere aveti despre aceste carlige?

Autor:  Cr7 [ Vin Feb 09, 2018 12:07 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Carligele owner si sasame

Chiar nu a folosit nimeni aceste carlige?? Nu poate nimeni sa-mi spuna nimic despre ele? Daca este asa cum auzit ca sunt extraordinar de bune este perfect pentru ca sunf foarte ieftine circa 10 lei pe plic...spre deosebire de firmele consacrate care ajung sinoa 30 de lei..deci....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Autor:  esoxclub [ Vin Feb 09, 2018 7:24 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Carligele owner si sasame

eu am folosit modelul cp carp tsuyoshi C3 de la owner. sunt ok . nu am scapat peste cu ele ....dar isi pierd repede varful ...la fiecare ciortan trebuia schimbat carligul sau ascutite cu gardner point doctor . as merge pe fudo daca ar fi sa cumpar un carlig de buget :)

Autor:  Claudiu Garlea [ Vin Feb 09, 2018 8:24 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Carligele owner si sasame

Salut.

Primele carlige de crap pe care le-am folosit au fost Owner, poate din lipsa de informatie sau doar pentru simplu fapt ca magazinul pe care il frecventam avea doar carlige Owner. In momentul de fata nu as mai pescui cu ele, mi se par mult prea groase pentru ceea ce am nevoie.

In cazul carligelor Sasame, prima data cand le-am folosit folosit am ales 3 modele de carlige, pe care le-am si folosit la prima partida. Am avut trasaturi pe cele 3 modele, nu am scapat peste cu ele si acum le mai folosesc atunci cand pescuiesc cu plastice si momitoare (din pacate, le-am aruncat ambalajele si nu mai stiu exact ce am in trusa).

In aceiasi gama de pret, iti recomand HAYABUSA. Carlige foarte bune, pretul este unul mediu fata de carligele pe care le folosesc sau le-am folosit: K1 XS - wide gape, H.BIL288 si preferatul meu din gama lor L1 care este un kurv shank.

Autor:  marianR [ Mar Feb 13, 2018 8:06 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Carligele owner si sasame

am doua carlige pe care ti le-as recomanda cu draga inima, ca sa uiti de cele amintite de tine: hayabusa L1 nr 6 primavara si nr 4 vara, legate cu varnis sau anou, blow back si preferatul meu Fudo nr 2 isrtf, legat fara varnis sau anou cu fix 11 spire :lol: :lol: :lol: . ...amandoua mi-au adus satisfactii maxime in ciuda pretului mic de achizitie.....

de la owner imi plac doar c8 pt ten si mutu light pt situatii dificile....in rest, D-zeu cu mila :roll:

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/