lucian76 scrie:
Alin cred ca ai inteles gresit ce a spus Marian care a punctat foarte bine un aspect : ingredientele de calitate nu se gasesc la supermarket sau la piata , este o iluzie ca le poti inlocuii cu altceva . Marian vorbeste din experienta si eu tot din experienta iti spun ca am incercat si eu sa inlocuiesc unele ingrediente si am avut succes doar intr-o mica masura .
Referitor la "baietii destepti " din industria nadelor ,din punctul meu de vedere, genul de afacere facut de ei nu are nimic in comun cu ceea ce fac "baietii destepti" din piata energetica autohtona .
Lucian, termenul de ,,baieti destepti'' l-am folosit exclusiv pentru a le aduce un compliment, pentru a face aceea selectie a ingredientelor ce se preteaza in nadele de crap a fost nevoie de cunostiinte solide de nutritie si multe ore pe balta. Asta se reuneste in eticheta de pe produs pe care o platim.
Eu cred ca asta ar trebui explicat pescarilor de catre comerciantii nostri si nu originea din Peru a fainii de peste folosita in nada de crap ca motiv al pretului ridicat pentru nada.
Sunt de acord si eu ca e dificil si nu totdeauna economic de a inlocui componente dedicate, dar sunt foarte multe apropiate de baza de la care au pornit si care au adaosuri de 500-1.000% doar pentru eticheta de pe produs.
Am vazut ca tu mai cochetezi cu bucataria asta a nadelor, crezi ca nu e posibil sa faci un boiles cu produse din supermarketuri care sa mearga pe carpodroame superpopulate gen Moara Vlasiei, o bila care rulata de om acasa sa se situeze undeva in 7-8 lei/kg si care sa prinda peste pe aceste locatii. Eu zic ca se poate. Daca nu ma insel Radu Badica doreste sa faca un astfel de material.