Laurentiu, dupa experienta de anul asta la Vlahii, constand in lupte de gherila cu ciortanii-piranha din jungla de stepi, as zice ar merita sa dai mai curand cu Meat & Fish, pentru ca e un boilies care se usuca mult mai bine decat Belachan.
Belachanul nu se usuca niciodata suficient. Chiar daca pare uscat ca piatra, in apa se rehidrateaza imediat si se inmoaie. Meat & Fish, avand mai mult birdfood, ia apa mai greu.
Da, poti rula mixurile doar cu ou, fara absolut nicio parte lichida. Mixurile sunt substantiale si vor prinde peste fara probleme. Partea lichida e utila pentru mai multa atractie, dar nu e obligatorie. Poti avea bile cu partea lichida la carlig, daca ti se pare necesar.
In cazul in care vrei totusi o parte lichida, dar una simplificata si mai ieftina, cea mai simplificata e sa pui doar aroma. Sunt firme de nada foarte importante ale caror retete aproape ca n-au decat arome - vezi cazul Scopex Squid Livers de la Nash, cu doua arome si un indulcitor, sau retetele de la Solar.
M-as feri de boiliesuri dipuite la Vlahii, datorita ciortanului. Daca lucrurile se schimba si ciortanul dispare sau se imputineaza si se duce sa-si vada de treaba lui, atunci se poate schimba si abordarea la nivelul boiliesurilor.
|