CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Sâm Apr 27, 2024 1:45 pm

Ora este UTC + 2




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Sâm Noi 30, 2013 3:19 pm 
Neconectat

Membru din: Vin Aug 16, 2013 3:29 pm
Mesaje: 35
Localitate: Mangalia
Draga Vlad,

vreau sa ma pregatesc de acum pentru Vlahi si m am gandit ca bilele deshidratate bine ma vor ajuta...anul acesta am avut activitate , dar din pacate nimic semnificativ cu 2 cifre
Vreau sa te rog sa imi faci o recomandare in ceea ce priveste aroma pe care sa merg pe Vlahi.
Eu m am gandit la Belachan+ mussel si Meat Fish S&O cu cranberry foarte bine deshidratate.
O parte dintre ele, dupa deshidratare vreau sa le dipuiesc, evident cu dip ul aferent.

Am sa le rulez eu, am spatiu de depozitare, temperatura constanta fara umezeala.
Pentru a reduce din costuri am inteles ca pot sa le rulez doar cu ou, fara parte lichida, dar cate oua vor intra la kg mix, cum suplinesc lipsa lichidului...mixul se ruleaza...sau pot sa inlocuiesc activatorul cu 100 ml de CSL sau Marine 17?
Aceste boilesuri sa le folosesc doar la nadit...iar cele la care am sa folosesc activatorul impreuna cu cele critic echilibrate sa la folosesc la carlig.

Multumesc


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Sâm Noi 30, 2013 3:28 pm 
Neconectat
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: Lun Feb 11, 2013 3:02 pm
Mesaje: 6007
Laurentiu, dupa experienta de anul asta la Vlahii, constand in lupte de gherila cu ciortanii-piranha din jungla de stepi, as zice ar merita sa dai mai curand cu Meat & Fish, pentru ca e un boilies care se usuca mult mai bine decat Belachan.

Belachanul nu se usuca niciodata suficient. Chiar daca pare uscat ca piatra, in apa se rehidrateaza imediat si se inmoaie. Meat & Fish, avand mai mult birdfood, ia apa mai greu.

Da, poti rula mixurile doar cu ou, fara absolut nicio parte lichida. Mixurile sunt substantiale si vor prinde peste fara probleme. Partea lichida e utila pentru mai multa atractie, dar nu e obligatorie. Poti avea bile cu partea lichida la carlig, daca ti se pare necesar.

In cazul in care vrei totusi o parte lichida, dar una simplificata si mai ieftina, cea mai simplificata e sa pui doar aroma. Sunt firme de nada foarte importante ale caror retete aproape ca n-au decat arome - vezi cazul Scopex Squid Livers de la Nash, cu doua arome si un indulcitor, sau retetele de la Solar.

M-as feri de boiliesuri dipuite la Vlahii, datorita ciortanului. Daca lucrurile se schimba si ciortanul dispare sau se imputineaza si se duce sa-si vada de treaba lui, atunci se poate schimba si abordarea la nivelul boiliesurilor.

_________________
http://carponline.ro


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron