Marian Oprea scrie:
Ingredientele si lichidele din oferta producatorilor se intampla deseori sa difere de la un transport la altul. I-am ridicat in trecut lui Ian Moore problema si explicatia lui a fost ca materia prima are caracteristici diferite in momentul recoltarii. Noi vedem cel mai bine aceste diferente intre produse de la un importul la altul, insa le consideram ca fiind normale. Analiza acestor produse nu se face doar vizual, cele mai importante fiind specificatiile tehnice (continutul de proteina, de cenusa, de grasime etc), aspect pe care producatorii il respecta cu strictete.
Majoritatea produselor din oferta de ingrediente pentru boilies sunt naturale si sunt influentate de multi factori independenti de magazinul care le vinde sau chiar de distribuitor/ambalator (CC Moore).
Sunt total deacord cu cele prezentate de tine mai sus, insa noi ce am putea sa facem, sa cerem specificatie tehnica atunci cand cumparam si chiar si asa stim cu totii ca hartia suporta orice. Credeti ca ii doare imprimanta sa tipareasca o fisa tehnica OK dar in realitate sa fie altceva.
Pe mine nu ma poate convinge o hartie in cazul in care un produs nu are nici-o legatura cu ce am folosit in trecut. Dilema mea este daca producatorul are o problema sau nu cumva problemele apar intre producator si clientul final.
Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar umbla vorba prin targ ca pe la noi s-ar boteza produsele.