IulianL scrie:
In alta ordine de idei as vrea sa introduc in rețeta si CLO. Poți sa îmi dai un sfat ce as putea înlocui din rețetă cu CLO, care ar fi gramajul de CLO pe care as putea sa îl adaug si daca pot înlocui Robin Red cu boia afumata?
Ca sa se inteleaga mai usor despre ce vorbim, notez mai jos reteta lui John Baker:
300g semolina
100g malai extra fin
100g faina de soia integrala
25g lapte praf pentru vitei
175g faina de peste LT94
175g faina de sardine si ansoa
50g faina de peste predigerata
25g faina de krill
10g albumina de ou
10g WPC
30g Robin Red
Daca vrei sa introduci CLO in reteta, poti sa renunti la o parte din doza de gris (semolina) sau la doza de malai extra fin. De exemplu, in loc de 30% semolina, poti sa incerci 10-20% semolina si sa completezi cu CLO.
Poti sa folosesti paprika in loc de Robin Red fara nicio problema. Procentul de 3% de Robin Red din reteta e utilizat doar pentru culoare si ca sursa de vitamine. Paprika va face acelasi lucru.