Salut , totusi exista diferente atat la rulare cat si dupa fierbere intre WPC si gluten, banuiesc ca ai folosit WPC 80, daca framanti un timp mai indelungat coca cu glutenul incorporat ai sa observi ca ea are tendinta sa devina elastica "gumata", cel mai bine observi daca framanti coca la malaxor timp de 10 minute, asta ca sa dau un exemplu practic, iar asta e un inconvenient in unele cazuri si in functie de mix. Atata timp cat folosesti o doza de 5-10% WPC in mix poti reduce timpul de fierbere semnificativ, cateva teste si poti sa aduci boiles-ului la efectul dorit dupa contactul cu apa.
Mixul tau arata bine, in cazul in care ai probleme la rulare sau dupa fierbere, as reduce 25 gr din gris si as folosii wpc sau plasma de sange (nu hemoglobina) , o cantitate atat de mica se simte semnificativ in momentul rularii, eventual poti sa mai scazi 25 gr soia si sa folosesti chiar 50 gr wpc,plasma sau chiar pudra de ou.
Dupa o scurta privire asupra partii lichide, imi dau seama ca poti folosii linistit 10 ml de ulei.Cat despre "lichidele nutritive" poti renunta linistit la acei 30 ml csl pentru ca cel mai probabil nu vor face diferenta.Nu am foarte multe cunostinte despre Marine17 si modul de prelucrare/preparare. Eu folosesc si recomand in acelasi timp lichidele hidrolizate, vezi Aqua Amino sau Extractul de krill de la Sticky baits. Cat despre arome , aici e dupa preferinta fiecaruia
Daca le folosesti doar pentru "efectul olfactiv" e posibil ca aroma de squid sa fie acoperita de cea de krill si belachan .