Vlad Pavlovici scrie:
Roby, nu vrei sa ne spui si noua care e solutia propusa de tine?
Dupa parerea mea, cea mai simpla formula de a reduce costurile pe kilogramul de boilies este sa rulezi mixul fara ou. Pierzi putin din atractie, dar poti compensa cu atractia boiliesurilor de carlig.
Alta solutie este sa inveti sa iti faci singur mixul. Aici, insa, pana cand boiliesurile vor ajunge sa fie mai ieftine, vor fi mai scumpe, datorita diverselor etape de invatare si cheltuiala prin care trebuie sa treci. Educatia costa.
Alta solutie este sa stabilesti o colaborare cu o firma de nada, careia sa-i oferi o promovare eficienta si de la care sa primesti, in contrapartida, ingrediente sau boiliesuri la preturi mici.
Alta e sa cumperi in grup ("bulk buying") si sa negociezi preturi bune pentru volume mari. M-as adresa in primul rand firmelor din Romania, care sunt mai sensibile la relatia cu clientii locali.
Salut Vlad, nu-i nici un secret, exact treaba asta le-am recomandat-o si eu, sa ia legatura cu cineva care aduce cu "tona" ingrediente de calitate....
...este cineva din Timisoara si nu am vrut sa fac reclama....
Pentru bilele de nadit poti sa scoti si lichidul nutritiv, care pipereaza putin pretul....