darius scrie:
Ce parere aveti de urmatoarea reteta ?
100 grame faina peste LT 94
100 grame faina predigerata
100 grame faina de Squid
100 grame Robin Red
100 grame Meggablend(RED)
100 grame Full Fat soya
150 grame gris
100 grame Vitamaelo
25 grame pudra cilli
25 grame diverse seminte
50 grame CLO
50 grame faina carne ??!!
50 grame faina sange
50 grame pudra ou ??!!
PARTE LICHIDA:
-Marine 17 + L030 + ulei esential black pepper + aroma Squid + aroma fructa(Cranberry sau Mulberry)
In functie de cum se leaga mixul, folosesc sau nu, pudra de ou sau scot din faina de carne si mai adaug 50 g CLO.
Daca am sa fiu nevoit, adaug si WPC, dar poate reusesc sa scap mai ieftin
Salut Darius ,
Permite-mi sa-ti prezint parerea mea , la prima vedere . As incepe cu faina LT94 , care in opinia mea ar trebui sa fie inclusa cel putin in proportie de 20% in orice mix , poti creste dozajul lt-ului si sa elimini faina de carne , faina de peste fiind net superioara din toate punctele de vedere .
La 150 grame gris si 50 grame pudra de sange , coca va fi tare , greu de lucrat , iar grisul nu este un liant extraordinar inainte de fierbere , ci mai degraba dupa , absoarbe foarte mult lichid , carnatii de obicei se umfla la iesirea din pistol , etc . Daca vrei o alta solutie low cost eu ti-as recomanda mai degraba pesmetul . In ceea ce priveste wpc-ul , motivul principal pentru care este folosit este viteza de absorbtie ridicata a proteinei ( unii considera proteina din zer ca fiind cu cea mai rapida absorbtie din lume ) , pe langa acestea intradevar mai are si rol de liant ( puternic ) in mix . Sper ca am fost de ajutor .
Toate bune !