Opre Ovidiu scrie:
o noua reteta de Belachan...pentru doritori...
Reteta nu e noua. E o reteta pusa in circulatie de CC Moore cu ani in urma. In versiunea engleza, arata in felul urmator:
400grm Sardine/Anchovy Fish meal
100grm Pre Digested Fish meal
100grm Soya Flour
50grm Whole egg powder
50grm Antarctic Krill meal
140grm Semolina
100grm Belachan Powder
Opre Ovidiu scrie:
Faina de sardine si ansoa se foloseste pana la 1/2 din cantitatea totala de mix iar faina de sardine si hamsii se foloseste in proportie de 1/5 din cantitatea totala de mix.
Ovidiu,
anchovy se traduce in romaneste prin
hamsie. Adica, la nivelul traducerii, nu putem vorbi despre faina de ansoa ca fiind altceva decat faina de hamsie. Unii spun
ansoa, altii
hamsie, dar e acelasi peste. Poate vrei sa spui ca una e o faina din doua tipuri de peste (sardine si ansoa/hamsie), iar alta e o faina dintr-un singur tip (ansoa/hamsie).
Corecteaza-ma daca gresesc.