CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Vin Noi 22, 2019 7:20 pm

Ora este UTC + 2




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Lun Feb 02, 2015 10:56 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Vin Iul 12, 2013 10:18 pm
Mesaje: 356
Localitate: Satu Mare
Buna seara ,

Deocamdata nu pot sa va dau un raspuns sigur , deoarece pe lista de prioritati se afla alte produse care au fost cerute de multi pescari , dar e posibil sa fie importata in cursul anului , va voi tine la curent cu informatii legate de acest produs .
Legat de subiectul ou lichid vs pudra de ou , e si greu sa incerci sa schimbi mentalitatea pescarului in ceea ce priveste productia de boilies , noi de pilda incercam sa promovam Amidonul cu gelifiere la rece , care poate fi folosit ca inlocuitor al laptelui de porumb in productia de boilies solubil ( amidonul se foloseste intr-un mix care se leaga cat de cat bine in proportie de 10% costul ar fi 1,8 ron/kg , rezulta o scadere de pret la partea lichida , sau , de exemplu , poti sa te afli intro situatie in care nu doresti sa faci bile dulci din diverse motive , amidonul nu indulceste deloc ) si pot sa spun ca e greu , foarte greu , deoarece majoritatea pescarilor care au ajuns in final la o reteta buna nu mai sunt la fel de entuziasti cand vine vorba de teste , asa cum au fost cand si-au conceput probabil primul mix .
Multumim pentru interesul acordat produselor noastre !

O seara placuta !

_________________
Baitshop Romania
Web : http://www.baitshop.ro
Follow us on Facebook : http://www.facebook.com/baitshop.ro
Blog : http://www.baitshopro.blogspot.ro
Contact : 0751 955 588 / contact@baitshop.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Mar Feb 03, 2015 9:16 am 
Neconectat

Membru din: Dum Feb 01, 2015 4:42 pm
Mesaje: 259
Localitate: Timisoara
Multumesc frumos de raspuns.Nu stiam ca amidonul poate fi folosit ca inlocuitor al laptelui de porumb!Eu am incercat sa folosesc dextroza(un component al laptelui de porumb) pentru a-l inlocui.Din ce am inteles eu 1kg mix+100gr amidon+parte lichida+apa=boilies solubil!?Intrebarea mea ar fi daca boiliesul isi pastreaza acelasi grad de solubilitate ca in cazul laptelui de porumb.Sincer eu am facut tot felul de teste pentru a scapa de acest lapte de porumb pentru ca sincer e un chin la rulat si niciodata nu-l gasesti la aceeasi consistenta asa ca dozarea lui e o adevarata aventura.La fel si cu pudra de ou care la acelasi pret ca si oul simplu ofera o multime de avantaje.Boiliesuri mai tari,mai poroase(elibereaza atractantii mai bine) si poate fi inclus cu succes si in boiliesurile solubile,dar asa cum ati spus,e greu sa schimbi mentalitati.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Mar Feb 03, 2015 8:35 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Vin Iul 12, 2013 10:18 pm
Mesaje: 356
Localitate: Satu Mare
Buna seara ,

Exact : 1kg mix + 10% amidon cu gelifiere la rece + apa = solubile .
Atentie insa Amidonul si Amidonul gu gelifiere la rece sunt doua produse diferite , diferenta intre cele 2 este ca cel din urma este tratat sa gelifieze la temperaturi joase pe cand amidonul obisnuit gelifiaza doar prin fierbere . Este mai avantajos si din punct de vedere al rularii , coca nu este lipicoasa absolut deloc , si e mult mai comod de folosit deoarece se amesteca direct in mix , atentie insa , dojazul de 10% nu este o regula , depinde de proprietatile mecanice ale mixului fara includerea amidonului . Ca si solubilitate noi nu am observat modificari , teorectic din amidonul ( pudra ) ar trebui sa modifice timpul de dizolvare fata de siropul de porumb ( lichid ) , dar in practica rezultatele au fost cam aceleasi , pe de alta parte solubilitatea bilei depinde si de alti factori cum ar fi temperatura apei , densitatea de peste mic , etc.
Avem in momentul de fata clienti care au comandat in aceasta iarna produsul si il vor incerca pe mixurile lor , am sa ii rog dupa ce o fac sa posteze si pe forum un feedback legat de subiect .

O seara placuta

_________________
Baitshop Romania
Web : http://www.baitshop.ro
Follow us on Facebook : http://www.facebook.com/baitshop.ro
Blog : http://www.baitshopro.blogspot.ro
Contact : 0751 955 588 / contact@baitshop.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Mar Feb 03, 2015 9:16 pm 
Neconectat

Membru din: Mar Noi 19, 2013 5:51 pm
Mesaje: 259
La prima comanda care o dau la tine iau si eu amidon din asta cu gelifiere la rece. Sunt dispus sa il testez. Si pe mine ma enerveaza povestea cu laptele de porumb/sirop glucoza/zahar invertit sau orice alte experimente pt a stabili dilutia optima...
Cred ca alaturi de cei 10% amidon, inca 2-3% dextroza indulcesc sufficient bila.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 11:49 am 
Neconectat

Membru din: Mie Mai 08, 2013 10:47 am
Mesaje: 85
Foarte interesanta informatia despre amidon!Oare nu s-ar putea face boiliesuri fierte ,fara oua,cu amidon?Ma gandesc ca ar iesi oarecum semisolubile,dar ar reprezenta un avantaj urias!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 3:46 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Vin Iul 12, 2013 10:18 pm
Mesaje: 356
Localitate: Satu Mare
Va salut ,

Eu de regula pentru a prelungi timpul de dizolvare al boiliesurilor solubile adaug 2 oua in partea lichida .
Legat de amidon , nu se justifica folosirea amidonului cu gelifiere la rece in boiliesuri fierte deoarece acesta este tratat in asa fel incat sa nu necesite fierbere pentru a forma un gel , gelul se formeaza in contact cu apa rece , deci n-are nici un rost . Ca bila sa devina semisolubila ar trebui sa ramana tot nefiarta , dar lucrat cu o doza mai mare decat cea recomandata , dar nu pot sa garantez nimic in ceea ce priveste aceasta situatie deoarece nu am procedat asa , doar cu oua adaugate in partea lichida . De ce ? Pentru ca ar prelungi si timpul de dispersie a atractantilor in masa apei , amidonul fiind o pulbere foarte fina si formeaza un gel dens .
Ca o paranteza , din punctul meu de vedere ar trebui sa va recomand sa folositi cat mai mult amidon , pentru ca eu n-am nici un castig la ouale din supermaket , insa sunt ingrediente care , folosite in exces , prezinta alte dezavantaje , care in acest caz pot fi ocolite , iar interesul meu nu este ca dvs sa cumparati cu zecile de kg de la Baitshop , ci sa faceti o reteta buna , cu cantitatea optima din fiecare ingredient , de care sa fiti multumiti , cu ingrediente de la Baitshop .

Va doresc un weekend cat mai placut !

PS : Betaina si Vitamealo au reintrat in stoc , iar saptamana viitoare vor fi disponibile si produse noi .

_________________
Baitshop Romania
Web : http://www.baitshop.ro
Follow us on Facebook : http://www.facebook.com/baitshop.ro
Blog : http://www.baitshopro.blogspot.ro
Contact : 0751 955 588 / contact@baitshop.ro


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 4:59 pm 
Neconectat

Membru din: Mie Mai 08, 2013 10:47 am
Mesaje: 85
D-le Sefer,eu am rulat boiliesuri semisolubile fierte,inlocuind o parte din oua cu lapte de porumb,cred ca este mai indicat asa decat in cazul solubilelor,unde oul crud prezinta un mare risc de alterare! Pe mine ma intereseaza sa inlocuiesc ouale cu altceva in cazul boiliesurilor fierte.Necunoscand acest ingredient(amidonul),m-am gandit ca s-ar putea sa functioneze ca inlocuitor pt.oua.Din ce am inteles de la dvs.amidonul inchide boiliesul si nu lasa sa iasa atractantii din interior?


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 5:56 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Vin Iul 12, 2013 10:18 pm
Mesaje: 356
Localitate: Satu Mare
Nu este vorba numai de amidon aici , ma refer in general la orice ingredient cu granulatie foarte mica, de tip pudra , toate inchid intr-o anumita masura boiliesul , si vorbeam de folosirea acestui produs in doze mari , desigur depinde si de granulatia si solubilitatea celorlalte ingrediente din mix , de pilda daca acesta contine doze generoase de seminte sau alte birdfooduri probabil nu va afecta mixul nici o doza mare de amidon .

In ceea ce priveste perisabilitatea oului in boiliesuri solubile , eu am rulat de doua ori solubile numai cu ou , intradevar stateau mai prost la capitolul solubilitate , dar nu ma interesa sa pescuiesc cu ele , am facut teste pentru a vedea cat sunt de sensibile boiliesurile cu ou crud , n-au avut absolut nimic , nu s-au alterat , nu au mucegait , nu au capatat un miros urat sau diferit de cele rulate cu lapte/amidon , prin urmare eu tind sa cred ca este doar o poveste ...

O seara placuta !

_________________
Baitshop Romania
Web : http://www.baitshop.ro
Follow us on Facebook : http://www.facebook.com/baitshop.ro
Blog : http://www.baitshopro.blogspot.ro
Contact : 0751 955 588 / contact@baitshop.ro


Ultima oară modificat de Sefer Marian pe Vin Feb 06, 2015 7:09 pm, modificat 1 dată în total.

Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 6:13 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Iul 14, 2014 8:59 am
Mesaje: 100
Touareg , poti inlocui ouale cu pudra de ou integral (albus+galbenus) http://bigfish.ro/produse-crap/nade-cra ... powder-372 sau daca ai ceva cunostinte cu laborator de cofetarie roaga-l sa te ajute... ;)


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Baitshop - Produse noi
MesajScris: Vin Feb 06, 2015 6:43 pm 
Neconectat

Membru din: Vin Oct 18, 2013 7:47 pm
Mesaje: 260
Sefer Marian scrie:
In ceea ce priveste perisabilitatea oului in boiliesuri solubile , eu am rulat de doua ori solubile numai cu ou , intradevar stateau mai prost la capitolul solubilitate , dar nu ma interesa sa pescuiesc cu ele , am facut teste pentru a vedea cat sunt de sensibile boiliesurile cu ou crud , n-au avut absolut nimic , nu s-au alterat , nu au mucegait , nu au capatat un miros urat sau diferit de cele rulate cu lapte/amidon , prin urmare eu tind sa cred ca este doar o poveste.


Pot confirma acest fapt, am lasat si eu cateva bile sa se usuce bine, fara sa le fierb si nu au patit absolut nimic, nu au capatat miros de stricat nici dupa cateva saptamani.


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 317 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la: