Prima expoziție adevărată dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing& Hunting Expo își va deschide porțile în perioada 12-14 februarie 2016, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilioanele C4 și C5.
Programul de vizitare este de vineri până duminică între orele 10:00 și 18:00, pe o suprafață totală de peste 5000 mp, în care se vor regăsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și vânătoare, piscină pentru demonstrații de spinning, bibliotecă și loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare.
Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul expoziției F&H Expo: echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniţie şi îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni, motoare de bărci, asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportive din Delta Dunării și nu numai.
De asemenea, în cadrul F&H Expo vom regăsi workshop-uri de pescuit alături de vedete internaționale dar și de cei mai titrați pescari din România, începând cu primele ore ale dimineții: Ronny de Groote – consultant Nash, Dome Gabor – consultant Haldorado, Piotr Piscorski – Salmo Polonia, care alături de Andrei Vlădeanu, Gabi Tomulescu, Alex Matea, Eugen German, Andrei Zabet, Lucian Constantin, Mălin Mușatescu, Zsolt Benzar, Eugen Bîltac, Andrei Ghioghiu, Vlad Tocae, Rareș Boeriu, Dan Ghiorghiu și mulți alții, care vor încerca să vă explice trucurile lor de competiție.
La restaurantul aflat în vecinătatea pavilioanelor C4 și C5, în premieră pentru expozitiile și târgurile din România se va servi mâncare tradițională, făcută la ceaun și asistată de cunoscuți bucătari de pe plan intern și internațional. Borș de pește, ciorbe alese, ciolan cu fasole, varză cu afumătură și gulaș făcut ca la mama lui acasă de Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește, de la F&H Channel. Chef Cătălin Scărlătescu va avea un LIVE COOKING SHOW unde va pregăti pentru pofticioși cârnații ce apar sub brandul propriu. Nu în ultimul rând, în colțul TV Paprika, sâmbătă 13 februarie, între orele 12:00 - 14:00 va avea loc un cooking show marca Antonio Passarelli, urmat de o sesiune de autografe din partea celebrului bucătar.
Va asteptam la prima editie Fishing & Hunting EXPO cu multe alte surprize.
|