CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Anunturi comerciale pe forum
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=18&t=3041
Pagina 1 din 1

Autor:  Vlad Pavlovici [ Lun Feb 06, 2017 10:35 pm ]
Subiectul mesajului:  Anunturi comerciale pe forum

Am avut in ultima perioada mai multe cazuri de anunturi comerciale publicate la rubrica de mica publicitate pe care a trebuit sa le inchidem sau sa le stergem pentru ca nu respectau regulamentul forumului. Regulamentul e urmatorul:

2.14 Postarea mesajelor in cadrul sectiunilor de Vanzari/Cumparari va avea in vedere numai produse de pescuit si este permisa exclusiv utilizatorilor fara interese comerciale. Persoanele care reprezinta firme sau afaceri private si isi promoveaza activitatile comerciale in acest sectiuni vor fi automat restrictionate.

Rog toti utilizatorii sa respecte regulamentul, ca sa nu ajungem in situatia neplacuta - si pentru ei, si pentru moderatori - de a inchide sau sterge mesaje sau de a restrictiona accesul pe forum. Cei interesati sa publice anunturi comerciale sunt rugati sa ia legatura cu mine, cu precizarea ca persoanele fizice nu pot deveni clienti de publicitate. Doar firmele sau persoanele fizice autorizate care activeaza in domeniu.

Multumesc pentru intelegere.

Autor:  Vlad Pavlovici [ Mie Feb 08, 2017 10:18 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Anunturi comerciale pe forum

Astazi am sters cateva topicuri cu anunturi comerciale nepermise si am banat definitiv utilizatorul in chestiune, care stia foarte bine ce face. La o verificare a anunturilor lui, a rezultat ca face comert pe scara larga cu echipamente pe mai multe site-uri.

Daca nu e clar de ce facem asta, raspunsul e urmatorul: consideram ca bisnita cu scule de pescuit reprezinta o concurenta ilegala si periculoasa pentru toate firmele care functioneaza legal, dintre care unele sustin acest site. Site-ul nu ar exista fara sustinerea lor.

Nici alte site-uri n-ar exista, dar faptul ca accepta bisnitari e problema lor. CarpOnline nu accepta.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/