CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Reguli pentru postarea anunturilor
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=18&t=1312
Pagina 1 din 1

Autor:  Vlad Pavlovici [ Mar Noi 25, 2014 4:18 pm ]
Subiectul mesajului:  Reguli pentru postarea anunturilor

Actualizarea anunturilor

Am modificat regulamentul forumului pentru a permite actualizarea mesajelor de la rubrica de Vanzari/Cumparari in fiecare zi.

2.10 Este permisa aducerea in atentie a subiectelor vechi din rubrica de Vanzari / Cumparari, prin postarea de mesaje tip "up!" (bumping). Actualizarea mesajelor se poate face cel mult odata pe zi. Mesajele care sunt actualizate mai des vor fi sterse, iar autorul, sanctionat cu avertisment.

Alte forumuri permit actualizarea zilnica, lucru care are si avantaje, si dezavantaje. Sa vedem cum merg lucrurile si putem modifica regulamentul in sensul unor actualizari mai dese, daca va fi necesar.

Dimensiunea fotografiilor

Atat in rubrica de Vanzari/Cumparari, cat si in restul forumului au fost frecvent postate fotografii prea mari. Nu insist ca anunturile sa fie insotite de fotografii reale, e la latitudinea fiecaruia cum sa-si faca anuntul mai convingator, dar insist ca toate fotografiile sa nu iasa din pagina si sa nu strice aspectul site-ului. Am adaugat in sensul asta o prevedere in regulament:

2.15 Este interzisa postarea imaginilor de dimensiuni mari, care depasesc spatiul paginii. Dimensiunile recomandate pentru imagini sunt 800/600px. Imaginile care nu respecta aceasta regula pot fi sterse.

Autor:  Vlad Pavlovici [ Lun Iul 11, 2016 11:45 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Reguli pentru postarea anunturilor

Readuc in atentie acest topic, care e posibil sa fi trecut neobservat de multa lume.

Anunturile de mica publicitate pot fi actualizate in fiecare zi. In trecut, se puteau actualiza saptamanal, dar regula s-a modificat pentru a permite actualizari zilnice.

Daca aveti sugestii pentru o mai buna functionare a rubricii de mica publicitate, va rog dati-mi un mesaj privat. Multumesc.

Autor:  viorel doloc [ Vin Dec 14, 2018 8:16 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Reguli pentru postarea anunturilor

Buna dimineata.
Personal, consider ca ar fi utila atasarea unor fotografii reale in legatura cu produsul/produsele puse la vanzare...ar fi mai facil, atat cumparatori cat si pentru vanzatori!

Autor:  Vlad Pavlovici [ Vin Dec 14, 2018 8:52 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Reguli pentru postarea anunturilor

Viorel, dupa parerea mea, utilizatorii nu trebuie obligati prin regulament sa afiseze fotografii la anunturile de mica publicitate. Ramane la latitudinea lor daca afiseaza.

Afisarea fotografiei tine de felul in care stii sa iti vinzi marfa. Cum iti formulezi anuntul si ce fotografii folosesti (daca folosesti) - toate astea tin de priceperea de a vinde. Iar faptul ca fotografiile sunt reale si conforme cu produsul nu se poate verifica.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/