CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Lacul Iannis
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=4069
Pagina 1 din 1

Autor:  Valy [ Mar Mai 07, 2019 7:23 pm ]
Subiectul mesajului:  Lacul Iannis

De curand a avut loc inaugurarea unui nou carpodrom situat in jud. Bihor,un lac cu densitate mare de peste ceea ce s-a vazut in concursul amical de deschidere depasind 7 Tone de peste,un lac construit de la 0 cu sanse egale pentru fiecare stand si cred ca va fi si unicat.

Autor:  Roby Solticzki [ Mie Mai 08, 2019 5:58 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Lacul Iannis

Asa este, o locatie promitatoare, cu mult peste mare chiar de la inaugurare.
La concurs au fost invitate multe echipe puternice, din toata tara, s-a prins foarte mult peste iar batalia in varful clasamentului s-a dat pana la final. Am castigat noi, de data asta.

Autor:  Adrian Novac [ Mie Mai 08, 2019 9:56 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Lacul Iannis

Desi profilul lacului sugereaza ca vor fi sanse egale pe toate standurile, istoria ne contrazice.
Carpodromul de la Sacosul Turcesc, un fost bazin piscicol, fara nici in fel de structuri sau adancimi diferite a demonstrat, aparent fara nici o logica, ca unele standuri sunt mai prolifice decat altele.
Pe langa asta, pe in lac mare, factorul vant influenteaza foarte mult comportamentul pestilor. Sunt sigur ca si la Iannis, cu timpul, vor iesi in evidenta anumite standuri care vor da constant mai mult peste decat altele.
Excluzand aceste lucruri putem spune ca, la un prim concurs pe o locatie absolut noua, toate echipele participante pleaca cu sanse egale, deoarece nimeni nu are nici in fel de informatii legate de comportamentul pestilor si specificul lacului. Practic cei care au inteles cel mai repede ce au de facut si care este comportamentul pestilor au avut castig de cauza.
Felicitari celor care au investit acolo! Este in mare castig pentru carpfishing-ul romanesc, chiar daca pentru mine, momentan, nu prezinta interes. Este doar o chestie legata de preferinte personale si cum vad eu pescuitul la crap.

Autor:  Valy [ Mie Mai 08, 2019 1:30 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Lacul Iannis

Dl. Roby ati avut putin noroc echipa Carpplus.

Autor:  Roby Solticzki [ Joi Mai 09, 2019 5:52 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Lacul Iannis

Valy scrie:
Dl. Roby ati avut putin noroc echipa Carpplus.

Face parte din joc. ;)

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/