Multumesc mult. Ma bucur extraordinar de mult ca s-a nimerit sa fie chiar acest crap, crap la care ma gandeam pe unde ar putea sa fie in imensitatea de apa a bazinului. Este primul meu crap de 20 de kg si a venit la sfarsitul unei saptamani relativ slabe poate din cauza localizarii poate si din cauza caniculei si exact pe ultima 100 de metri urmatoarea zi urmand sa impachetam.
A fost prins la ora 2 dimineata la aproximativ 200 de metri de mal si sincer sa fiu nici nu stiu cum l-am scos rupt de somn si cu un roi de tantari pe post de ajutor (partenerul meu dormea dus pe primul ponton si s-a trezit cand eram deja cu el pe saltea). A fost singurul crap care nu a cautat refugiu in stuful de langa mal lucru pentru care nu pot decat sa ma bucur pentru ca pentru restul capturilor a trebuit sa ies cu barca ca sa ii eliberez din stuf.
Ca nada am folosit bile de 20 si 24 amestecate iar pe firul de par 2 bile de 24 pe o montura blowback cu carlig curve shank ESP nr.6.
Bineinteles ca trebuie sa ma multumesc cu fotografia facuta cu telefonul de foarte talentatul meu coleg care a trebuit sa traga 10 cadre ca sa iasa cat de cat tot pestele cu tot cu pescar in poza.