Citat:
Parerea mea este ca sectorul B nu prea are cum sa fie rentabil pentru pescuitul la crap cel putin in viitorul apropiat.
@Gabi
De ce nu ar putea fi rentabil ? Exista cumva o chirie X pe luciul de apa iar la finalul anului trebuie sa rezulte din exercitiul financiar un rezultat X ori 2 ? Daca tu ai un sector A (care a produs profit anul trecut cu preturi mai mici) cu ce te incurca si un sector B de unde sa mai incasezi de la 2-3 pescari de crap ?! Ce costuri aditionale ai putea avea ? 0
Citat:
sectorul B nu poate functiona ca lac de pescuit in sistem Catch & Release daca nu e rentabil.
@Vlad
Ce costuri auxiliare produce B-ul (excluzand standurile) fata de A ? De ce nu se poate analiza ca un tot unitar A si B ? De ce trebuiesc luate individual ?
Este clar ca numarul de pescari care au venit la Varlaam anul asta fata de anul trecut este in crestere. Majoritatea isi doresc un loc civilizat, frumos, cu peste, unde sa fie respectati (sa nu li se schimbe rezervarile dupa unele interese ca in alte locuri...stii la ce fac referire).
Ia cazul meu de exemplu. Daca vreau sa vin pe Varlaam si nu am loc pe A (presupunand ca nu imi doresc un pescuit dificil si as opta pt A) ma voi orienta catre B (daca acesta beneficiaza de aceiasi atentie din partea patronului / administratorilor ca si A-ul) .