In luna august datorita unui eveniment in Brasov voi face o partida de 72 ore
la Sanpaul
si intampin dificultati in abordarea partidei momentan pe hartie si anume :
1. Standul - Nu stiu pe ce stand sa stau tinand cont ca in agatatura nu am fost nevoit sa pescuiesc si cu alte cuvinte nu ma pricep, am o vaga idee cam ce ar trebui facut intr-o astfel de situatie insa parca nu as vrea sa vin de la Suceava pana la Sanpaul sa fac experimente. PB meu este de 12.8 kg sper sa-l dobor la Sanpaul (ca si scop al partidei) !
2. Boiliesurile - din punctul meu de vedere as prefera sa merg cu 2 tipuri de bile una "de viteza" Dynamite Squid Octopus and Black Pepper 20mm cu care sa incep partida si o bila "de peste mare" care nu o stiu inca ( in mintea mea e o lupta intre Dynamite, CC Moore, Select la nivel de brand ca la nivel de tipul bilei chiar ca-s dat peste cap cu alegerea ).
3. Nadirea - Tinand cont de balta, marimea pestilor eu ma gandesc la 10 kg de boilies 5 kg rapide, 5 kg ( boilies ..... poate imi puteti sugera cateva bile bune) si 4 kg de pelete mari de 16 20 mm Dynamite Robin Red si Halibut urmand sa incep partida cu nadirea grea formata din 4 kg boilies din cele 2 gusturi si peletele dupa care dupa fiecare trasatura nadire din cobra urmand ca pe parcurs sa nadesc doar din cobra in perioadele de acalmie.
Insa nu stiu ce sa zic despre seminte ( canepa, tiger nuts) ? Credeti ca ar fi necesar sa le folosesc?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Marius