CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Husa pentru trei lansete
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=4120
Pagina 1 din 1

Autor:  calin 77 [ Dum Iun 30, 2019 6:00 pm ]
Subiectul mesajului:  Husa pentru trei lansete

Caut husa pentru trei lansete ,shimano beast master 3,96 3,5 lb echipate cu mulinete shimano bblc model vechi.Momentan am o husa carp pro si mulinetele stau cam anghesuite an ea,poate sa ma ajute cineva.

Autor:  calin 77 [ Mie Iul 10, 2019 9:56 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Husa pentru trei lansete

nimeni nu ma poate ajuta

Autor:  Vlad Pavlovici [ Joi Iul 11, 2019 7:28 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Husa pentru trei lansete

Daca vrei o recomandare pe baza de experienta personala, cred ca numarul celor care folosesc huse de trei lansete e destul de mic. Poate ca de asta n-ai primit raspuns. Majoritatea pescarilor par sa foloseasca patru lansete - si implicit huse pentru patru lansete (sau huse individuale).

Stiu ca Shimano produce o husa ​matlasata ​pentru trei lansete de 3,90m, Trench 3 Rod 13ft Holdall. Ai o prezentare a husei in acest clip​: ​​Trench Gear Padded Rod Sleeve​. Clipul se refera la varianta de 3,60m, dar poti sa-ti faci o idee. Ai si subtitrare in romana pentru clip.

Daca ai posibilitatea, du-te la un magazin bine aprovizionat si uite-te cu atentie la huse. E bine sa poti testa husa inainte s-o cumperi, ca sa vezi cum se incadreaza lansetele si in special mulinetele in compartimentele lor.

Autor:  Alexandru_Sebastian [ Joi Iul 11, 2019 9:45 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Husa pentru trei lansete

Eu pescuies cu 3 lansete si am huse individuale, daca nu as fi avut huse individuale (asta mi-am dorit) ma orientam catre una consacrata de 4 pentru a avea in permanenta la mine spodul sau markerul.

Autor:  max-carpfishing [ Mar Sep 17, 2019 6:17 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Husa pentru trei lansete

Cea mai buna alegere pentru 3 lansete sunt husele individuale Nash Rod Skin Single impreuna Nash Quiver-ul din dotare.Poti cauta si varianta veche Nash Single rod skin,huse care dupa mine sunt cele mai bune.
https://www.youtube.com/watch?v=ydsbm_zGiXg

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/