CarpOnline.ro
http://carponline.ro/forum/

Lanseta Shimano Tribal Distance Spod
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=4077
Pagina 1 din 1

Autor:  Valy [ Sâm Mai 11, 2019 3:57 pm ]
Subiectul mesajului:  Lanseta Shimano Tribal Distance Spod

Care este diferenta intre lanseta Shimano Tribal Distance Spod 3,86m,5,5lbs,sau,Shimano Tribal Spod 3,96m,5lbs,care se incarca mai bine ,cu care se atinge distante mai mari fara sa te epuizeze ,care isi merita banii .Multumesc

Autor:  Mihai Perianu [ Sâm Mai 18, 2019 11:05 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Lanseta Shimano Tribal Distance Spod

Shimano Tribal Distance Spod este un spod foarte puternic. In antrenamentele de casting l-am incarcat cel mai bine cu 140g. Este un spod cu care poti face lanseuri foarte lungi cu o incarcatura ce depaseste 200g. Eu personal il folosesc cand vreau sa nadesc cu spombul mare. In legatura cu tehnica de folosire, cred ca mai importanta este forta pe care poti sa o imprimi in lansare decat tehnica.

Tribal Spod este spodul cu care am reusit sa castig doua concursuri de casting, un concurs in Romania si un concurs international in Bulgaria. Cel mai bine il incarc cu o greutate de 127g. Este greutatea optima pentru mine la concursurile de casting. In nadire il folosesc foarte mult cand dau cu spomburi medii. Este un spod cu care poti obtine distante mari fara sa ai nevoie de o tehnica foarte avansata si o forta foarte mare.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/