Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Paradisul pierdut

  Paradisul pierdut

  Articole 21 iunie 2015 3

  O explorare a unui lac fabulos pentru atmosfera si peisaj, Caldarusani, de-a lungul mai multor decenii, trecand de la pescuitul naiv si simplu al anilor 80 la pescuitul tehnic si uneori ultra-sofisticat de la sfarsitul anilor 2000.

  Mai mult »
 • Q&A cu Bill Cottam

  Q&A cu Bill Cottam

  Interviuri 01 aprilie 2015 0

  Reteta originala de Techni-Spice, conceperea si testarea unui boilies, preferintele publicului si influenta reclamei, nade si strategii pentru peste mare - acestea sunt cateva dintre subiectele discutate aici de Bill Cottam.

  Mai mult »
 • Big Baitrunner XT-A LC

  Big Baitrunner XT-A LC

  Recenzii 03 martie 2015 0

  Shimano i-a trasat noului model Big Baitrunner XT-A LC misiunea dificila, dar nu imposibila de a inlocui o legenda: vechiul BBLC. Ce sanse are sa reuseasca? La nivel de materiale, constructie si angrenaje, foarte mari.

  Mai mult »
 • Ghidul peletelor

  Ghidul peletelor

  Articole 02 martie 2015 3

  In pescuitul la crap, peletele sunt una dintre cele mai eficiente nade cu atractie rapida. Domeniul peletelor poate fi derutant prin diversitate, dar daca stii cum se fabrica si intelegi cum se clasifica, te orientezi usor intre ele.

  Mai mult »
 • Shimano Ultegra XTC

  Shimano Ultegra XTC

  Recenzii 15 februarie 2015 2

  Ultegra XTC este una dintre cele mai populare si mai bine vandute mulinete de crap Shimano. Design nou, aspect atragator, greutate redusa, specificatii solide. O analiza detaliata a constructiei si angrenajelor mulinetei.

  Mai mult »
 • Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Big Baitrunner CI4 XTRA LC

  Recenzii 02 februarie 2015 3

  Mulinete sub lupa: noul model Shimano Big Baitrunner CI4+ XTR-A LC fata in fata cu celebrul model clasic Big Baitrunner Long Cast. Materiale, constructie, angrenaje. Concluzii dupa 180 de zile de folosire intensa.

  Mai mult »
 • Strategii pentru Varlaam

  Strategii pentru Varlaam

  Articole 22 noiembrie 2014 7

  In peisajul lacurilor de crap mare din Romania, Varlaam e un caz special - un lac cu crapi mari, dar relativ putini, si cu o politica de dezvoltare bazata pe cresterea crapilor. Vlad Pavlovici face o analiza a lacului dupa primul sezon.

  Mai mult »
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish