Vlad Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

 • Shimano TX7 3,60m/3,25lb

  Shimano TX7 3,60m/3,25lb

  Recenzii 22 aprilie 2018 1

  Primele impresii asupra modelului Shimano TX7 3,60m/3,25lb. Pe o piata dominata de lansete de mare distanta, de 3,90m, cu test de curbura cat mai ridicat, lansetele de 3,60m/3,25lb pot fi o alegere buna pentru o anumita categorie de public. 

  Mai mult »
 • Atractie lichida

  Atractie lichida

  Articole 25 februarie 2018 5

  Ce sunt lichidele nutritive? De ce se cheama asa? Care este rolul lor in boiliesuri? Ce deosebiri exista intre ele? Cateva teme de discutie pe un subiect de larg interes pentru pescarii de crap si care poate fi mai complex decat pare la prima vedere.

  Mai mult »
 • Boiliesuri HNV

  Boiliesuri HNV

  Articole 08 februarie 2018 1

  HNV e o notiune strans legata de aparitia boiliesurilor si a carei semnificatie a evoluat in timp. Unii o ignora, unii o inteleg gresit, unii o folosesc ca reclama. Articolul lui Vlad Pavlovici explica ideea de boiliesuri HNV si cum poate fi folosita practic in pescuit ...

  Mai mult »
 • Shimano Ultegra CI4+ XTC

  Shimano Ultegra CI4+ XTC

  Recenzii 24 ianuarie 2018 0

  Noua mulineta Shimano Ultegra CI4+ 14000 XTC, capul de serie al modelelor Ultegra, este disponibila pe piata din Romania. Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei, ilustrata cu imagini in premiera ale angrenajelor.

  Mai mult »
 • Dynamite Baits Complex-T

  Dynamite Baits Complex-T

  Recenzii 03 decembrie 2017 1

  Complex-T este unul dintre cele mai bune boiliesuri produse vreodata de Dynamite Baits, daca nu cel mai bun. Dupa un an si jumatate de teste pe diverse lacuri, cu multe capturi, Vlad Pavlovici face o analiza detaliata a boiliesului.

  Mai mult »
 • Shimano Power Aero XTB

  Shimano Power Aero XTB

  Recenzii 24 noiembrie 2017 1

  Prima recenzie a unei mulinete Shimano "Made in Japan". Mugurel Adascalitei desface noul model Power Aero XT-B si analizeaza mulineta la nivel de specificatii, materiale, constructie si angrenaje.

  Mai mult »
 • Interviu cu Cristian Pinzaru

  Interviu cu Cristian Pinzaru

  Interviuri 21 noiembrie 2017 3

  Cristian Pinzaru e un pescar caruia lacul Varlaam, unde petrece 40-50 de zile pe sezon, i-a devenit in ultimii ani o a doua casa. Confruntarea cu lacul l-a facut sa evolueze ca pescar, iar in final, a ajuns si la trofeele asteptate.

  Mai mult »
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish