Victor Victor Costache

Victor Costache este un pescar specializat in pescuitul crapilor mari. Prefera lacurile cu un anumit grad de dificultate. Pasionat de aspectele tehnice, stiintifice ale pescuitului. Este unul dintre foarte putinii pescari competenti care pun la dispozitia publicului informatii de calitate fara sa aiba niciun interes comercial. 

 • Hit N' Run - primele impresii

  Hit N' Run - primele impresii

  Recenzii 07 mai 2019 0

  In primele partide ale sezonului, Victor Costache testeaza - cu rezultate foarte bune - produsele din noua gama de pop-up-uri si wafters Hit N' Run produsa de Dynamite Baits, de-a lungul a trei partide intense facute la Varlaam.

  Mai mult »
 • Pescuit la punct fix

  Pescuit la punct fix

  Articole 21 noiembrie 2018 1

  In pescuitul lansat, capacitatea de a pune montura cu precizie pe acelasi loc, de fiecare data, este un aspect care poate face diferenta in anumite partide. Victor Costache este un adept al pescuitului la punct fix si explica modul sau de lucru.

  Mai mult »
 • Korda Krank

  Korda Krank

  Recenzii 17 iunie 2018 0

  Korda Krank este unul dintre cele mai eficiente carlige de crap. Are o forma atipica, o mecanica foarte buna si prezinta marele avantaj ca raneste pestele mai putin decat alte carlige. Victor Costache il foloseste in majoritatea situatiilor.  

  Mai mult »
 • Fox Retreat+ 1 Man

  Fox Retreat+ 1 Man

  Recenzii 29 mai 2018 1

  Fox Retreat+ 1 Man este un cort care se remarca prin specificatiile interesante pe care le ofera. Desi se incadreaza in segmentul premium de pret, multi pescari sunt interesati de el. Dupa un sezon de folosire, Victor Costache face o analiza detaliata a cortului. 

  Mai mult »
 • Harti batimetrice

  Harti batimetrice

  Articole 16 ianuarie 2018 0

  Hartile batimetrice sunt un mod avansat de a studia lacurile pe care pescuim. Folosirea lor este inca prea putin cunoscuta de majoritatea pescarilor, dar odata cu perfectionarea sonarelor realizarea hartilor batimetrice a devenit mai accesibila ca oricand. 

  Mai mult »
 • Interpretarea sonarului

  Interpretarea sonarului

  Articole 03 ianuarie 2018 5

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult »
 • Haine impermeabile

  Haine impermeabile

  Articole 27 decembrie 2017 0

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult »
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish