Tehnica la distanta (1)

terry-edmonds.jpg Terry Edmonds

Terry Edmonds este un expert in pescuitul la mare distanta. Detine trei recorduri nationale ale Marii Britanii, plus o serie de recorduri neoficiale, intre care si recordul pentru cea mai lunga aruncare facuta de un aruncator britanic cu o mulineta cu tambur fix. Este instructor acreditat si preda cursuri de casting pentru pescarii de crap, cursuri care se bucura de o enorma popularitate. Este consultant pentru Diem si Nash Tackle.

Data: 31 mai 2013 2 comentarii

INTRODUCERE IN CASTING

 

Articolul de fata urmareste sa ajute orice pescar, indiferent de nivelul la care se afla, sa-si imbunatateasca tehnica de a arunca la mare distanta. Voi discuta aruncarea peste cap, o aruncare de baza, care este cea mai indicata in majoritatea cazurilor. Primesc o multime de intrebari legate de felul in care putem arunca mai departe si putem pescui mai bine la distanta. Exista si destule sfaturi gresite pe tema asta, care pot sa deruteze pescarii, lucru care n-ar trebui sa se intample, mai ales in cazul celor care se afla la inceput.

TE Tehnica la distanta 13

In ceea ce ma priveste, am invatat sa arunc in competitiile de casting, concurand impotriva unora dintre cei mai buni aruncatori din lume, pentru care am un respect enorm. Am petrecut multe ore incercand sa inteleg cum lucreaza elementele unei aruncari corecte si, in cariera mea, am stabilit trei recorduri oficiale ale Marii Britanii, plus doua recorduri neoficiale, inclusiv recordul pentru cea mai lunga aruncare facuta vreodata in Marea Britanie cu o mulineta cu tambur fix - 288 de yarzi (263,34m).

TE Tehnica la distanta 20

In paginile care urmeaza, vom parcurge pas cu pas toate etapele aruncarii peste cap si sper ca lucrurile vor deveni mai clare pentru toata lumea si fiecare va avea ceva de castigat in pescuitul propriu. Pe masura ce reusesti sa arunci mai departe, castigi si in control si precizie. Recomandarea cea mai des intalnita este aceea ca performanta vine din exercitiu, lucru care e adevarat intr-o anumita masura, dar cum sa exersezi daca nu stii exact ce ai de facut?

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

calin cristian

15 mai 2014

adevarat ce spuneti dar trebuie sa fi nascut ca sa poti face lansari mari

valter

10 noiembrie 2013

Foarte bun articolul!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma