ARTICOLE
 • Interpretarea sonarului

  Victor Costache

  Interpretarea sonarului

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult >>
 • Haine impermeabile

  Victor Costache

  Haine impermeabile

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult >>
 • Lansete pe comanda

  Victor Costache

  Lansete pe comanda

  Lansetele "custom", facute pe comanda, sunt un subiect mai putin cunoscut printre pescarii de crap din Romania. Avand o experienta bogata in domeniu, Victor Costache vorbeste despre domeniul vast al posibilitatilor de customizare.

  Mai mult >>
 • Sticky Baits Manilla

  Sticky Baits

  Sticky Baits Manilla

  Tom Maker vorbeste despre rezultatele pe care le-a obtinut cu noul boilies Manilla de la Sticky Baits, cum recomanda sa fie folosit si ce il face atat de special.

  Mai mult >>
 • Fishmeal sau birdfood?

  Sticky Baits

  Fishmeal sau birdfood?

  Adam Smith discuta trecerea de boiliesurile de tip fishmeal, pe baza de faina de peste, recomandate in sezonul cald, la cele pe baza de birdfood si proteine lactice in sezonul rece.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish