ARTICOLE
 • Atractie lichida

  Vlad Pavlovici

  Atractie lichida

  Ce sunt lichidele nutritive? De ce se cheama asa? Care este rolul lor in boiliesuri? Ce deosebiri exista intre ele? Cateva teme de discutie pe un subiect de larg interes pentru pescarii de crap si care poate fi mai complex decat pare la prima vedere.

  Mai mult >>
 • Boiliesuri HNV

  Vlad Pavlovici

  Boiliesuri HNV

  HNV e o notiune strans legata de aparitia boiliesurilor si a carei semnificatie a evoluat in timp. Unii o ignora, unii o inteleg gresit, unii o folosesc ca reclama. Articolul lui Vlad Pavlovici explica ideea de boiliesuri HNV si cum poate fi folosita practic in pescuit.

  Mai mult >>
 • Harti batimetrice

  Victor Costache

  Harti batimetrice

  Hartile batimetrice sunt un mod avansat de a studia lacurile pe care pescuim. Folosirea lor este inca prea putin cunoscuta de majoritatea pescarilor, dar odata cu perfectionarea sonarelor realizarea hartilor batimetrice a devenit mai accesibila ca oricand. 

  Mai mult >>
 • Interpretarea sonarului

  Victor Costache

  Interpretarea sonarului

  Sonarele moderne pun la dispozitia pescarilor o tehnologie avansata, care ofera informatii cu un nivel de complexitate tot mai ridicat. Victor Costache face o analiza a tehnologiei sonarelor si posibilitatilor ei in pescuitul la crap. 

  Mai mult >>
 • Haine impermeabile

  Victor Costache

  Haine impermeabile

  Ce inseamna o haina cu adevarat impermeabila si respirabila si cum trebuie aleasa pentru a face fata in conditiile de pescuit? Ce detalii si specificatii tehnice trebuie urmarite? Victor Costache discuta toate aspectele unei alegeri corecte.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish